Byggerbanden

Byggerbanden-forste-gang-20_smallByggerBanden

– måneden 2. tirsdag kl. 19:30

ByggerBanden spiller glad musik. Kom og oplev den fede stemning!

ByggerBanden spillede første gang på Jernbanecafeen november 2012, da der var fernisering for det nye herretoilet. Bandet var vilde med gæsternes respons og spiller nu fast månedens 2. tirsdag.

Et af medlemmerne, murermester Henrik Salomon, som spiller 6 og 12-strenget guitar og synger, havde forestået renoveringen. Han er i øvrigt Poul Harris medlem af vores fælles Rotary Gladsaxe Syd Klub – og også guldmedaljevinder på Jernbanecafeen efter besøg med murermesterforeningen. De øvrige medlemmer er:

Johnny Kristiansen: Guitar, mandolin, ukulele, bodhran, vokal, komponist og tekstforfatter

Bjarne Carlslund: Guitar og vokal, Per Friis-Andersen: Bas og vokal

DSC00228_smallByggerBanden har deres musikalske rødder i irsk folkemusik (Dubliners, McCalmans o.l.) og da det fra starten har været en fast regel, at de kun synger på dansk, har det naturligvis været “De gyldne løver”, der har været deres udgangspunkt. Gennem årene er det også blevet til lidt Kim Larsen, Lars Lilholt, Björn Afzelius m.m.

Henriks søn (t.v.) blev også meget glad for sin medalje, den dag han fejrede fødselsdag på Jernbanecafeen. Det var en festlig aften med familie og venner, masser af dejlige gaver og med far Henrik, som musikalsk leder.

ByggerBanden tog sin start i 1991, da musiske fædre til børn i Fritids Centeret Oktobervej 1 Gladsaxe spillede til fest på “Byggeren” – og nu skaber de fast fest på Jernbanecafeen hver gang kl. bliver 19:30, og det er månedens 2. tirsdag!

2014-04-08-20.29_small

Dans mellem bordene er en Jernbane-oplevelse, som du kan være med til også når ByggerBanden gir’ den gas månedens 2. tirsdag.

Kom og vær’ med!