Nyhedsbrev: 2. marts 2015

Nyhedsbrev: 2. marts 2015

Oplev P dag, musik, quiz og god stemning på JC
Fredag 6. marts 2015 er P dag.  Dvs den dag hvor Påskebryggen bliver frigivet – og foråret for alvor sætter ind. Vi har bestilt påskeæg og lover at pynte værtshuset stemningsfyldt.
Bamse og Poulsen kommer og uddeler gratis smagsprøver på årets P-bryg.  Kom og vær’ med!De mange kyllinger, som gæstede os i fjor må så have fået fri i år!

DET SKER er overskriften på en ny folder, der præsenterer alt det særlige du kan opleve på Jernbanecafeen.  I tillæg til Leif P.’s underholdning 19.30 hver søndag og onsdag har vi nu “fast program” for alle tirsdage:

Hver dag en fest – og om tirsdagen puster vi så til ilden! Følg os på hjemmesiden www.jernbanecafeen.dk hvor du kan læse nærmere om de optrædende – og se billeder fra tidligere arrangementer mmm.  Marts måneds 5. tirsdag, vil Claus Reiss komme og underholde med sækkepiben.  

Sæt også kryds i kalenderen den 28.-30. maj.  Ølfestival i Lokomotivværkstedet lugter jo lidt af ØL på Jernbanecafeen. Mit håb er at det ene ikke udelukker det andet!  Lokomotivværkstedet ligger 8 min’s gang fra Dybbelsbro Station har jeg lige læst i ØLenthusiasteN, så det er jo ej heller langt fra JC!

21. april er en anden mærkedag:  Jernbanecafeen’s fødselsdag – som i år bliver markeret med igangsættelse af en ny aktivitet, som vil begave alle loyale gæster, gamle som nye!  Glæd jer!!
Byvandringer på bestilling – er nyeste tiltag.  Tommy P. Christensen, kulturhistoriker, viser rundt på Vesterbro.  Du vælger turen. Se hjemmesiden for inspiration til fx. Panserbassernes gård. Du bringer deltagerne.  I mødes på JC og slutter evt. med ØL og mad på JC.  Kontakt mig og vi skræddersyr sammen det rigtige til dig og dine!

Til slut et vigtigt budskab:   Undgå Alzheimer og Parkinson – drik øl

Den gamle vittighed om at det er bedre at have Parkinson end Alzheimer, fordi det er bedre at spilde en halv øl, end at glemme hvor man har sat den, er måske passé nu. Hvis du jævnligt drikker øl, minimerer du risikoen for at udvikle de alvorlige sygdomme, viser ny forskning foretaget af Dr. Fang fra det kinesiske universitet Lanzhou. Dr. Fang har isoleret molekyler fra humlekemikaliet, xanthohumol, og testede dem på rotter.  Forsøget beviste, at xanthohumol nedsatte graden af oxidativ stress i hjernecellerne, som er en skadelig proces, der menes at være forbundet til sydomme som alzheimer og Parkinson, skriver bt.dk. Budskabet er citeret fra ØLentusiasteN nr. 84. Således opløftet sender jeg alle de lyseste forårs hilsner fra Agnete Bjørlig, JERNBANECAFEEN’s ejer i 3. generation mobil 4035 4898